Kamenný? Proč kamenný? No to proto, že korpus připomíná spíše kámen, nežli základ každého dortu. :D Ale ne, dělám si srandu. Korpus je tvrdší, avšak to neznamená, že si při jeho kousání vylámete všechny zuby, spíše si je jen trochu rozkýváte, takže možná předběžná konzultace s vaším zubním lékařem by nebyla na škodu :D .

 Korpus:
3/4 hrnku rozemletých vloček
1 hrnek máku
4 PL krému (bez marmelády)


Krém:
1 vanička nízkotučného tvarohu
5 Pl bílého jogurtu
1 vejce
4 lžičky domácí jahodové marmélády


Postup:

Tvaroh, jogurt a vejce společně rozmícháme a vytvoříme krém.

V druhé misce smícháme kokos s vločkami a po lžících přidáváme a zamícháváme krém do těsta, až vznikne hodně husté těsto, slepené pomocí krému. Těsto vtlačíme do formy, aby okraje převyšovaly. Dáme do předem vyhřáté trouby na 5 min na 200 °C.

Mezitím přidáme do zbylého krému jahodovou marmeládu a poté nalijeme na korpus. Necháme v troubě na 3/4 hodiny, poté na 20 min stáhneme na 150°C a nakonec necháme dojít ve vypnuté troubě do vychladnutí.