Co dělat, když vám nechce ztuhnout pudink?
Máme tři možnosti:
1.přidáme škrob
2. vyhodíme onu zvláštní hmotu
3. uvaříme si z ní kaši -> a pak se uvidí,
Já se rozhodla pro třetí možnost, takže z původních 5 minut v kuchyni se to protáhlo na 45 minut strávených u plotny s vařečkou v ruce, svraštěným čelem, umazaným oblečením a vysmátýma čtyřnohýma mazlíčkama, kteří se dokonale pletli pod nohama a mlsným jazýčkem věrně slýzávali všechny kapičky.
Prostě nádhera! :D

Potřebujeme:
1 nevydařený pudink:500 ml vody/mléka
1 ČL škrobu
30 g. proteinu (toffee and caramel)
+Jáhly 100 g
+ zmrzlé ovoce (rybíz)
+ čokoládový proteinový pudink vydařený
150 ml vody/mléka
protein čokoládový
kakao
1,5 ČL škrobu
150 ml vody/mléka
protein čokoládový
kakao
1,5 ČL škrobu
Postup:
Tak ten je vcelku jed
noduchý, prostě začněme s přípravou pudinku (příchuť toffee and caramel), a jakmile to ani po 10.15.20 minutých nezhoustne, přisypeme jáhly a uvaříme je do kaše (možné je předem propláchnout).
Mezitím si uvaříme druhý pudink.
Předehřejeme si troubu na 150°C.
Jáhlovou kaši přendáme do formy na pečení, poklademe zmrzlým ovocem (já dala rybíz, který tu přesládlou chuť jemně a elegantně narušil kyselostí) a přelila hotovým čokoládovým pudinkem :)
Dala jsem péct na 45 minut, ale stačí klidně i méně. Já na to prostě zapomněla :D
Poté už jen necháme vychladit či servírujeme teplý s jogurtem nebo kokosovou smetanou :)