Proč mnoha chutí? Nu to proto, že v dortíku najdeme čokoládu, vanilku, jahody a dokonce i maliny.
Věřte, zdaleka to není přeplácané. Každá chuť se tam zvýrazní jen lehounce.

INGREDIENCE
🍀
4oo g uvařené cizrny🍀
3o g vanilkového proteinu🍀
3o g čokoládového proteinu
12 g kakaa
🍀
4 bílky
🍀
4 žloutky
🍀
prášek do pečiva
🍀
malinové kapky
🍀
6o g ovesné mouky
🍀
35o g jahod

na náplň

🍀
tvaroh
🍀
toffee kapky
🍀
jahody
👉

POSTUP:
Cizrnu jsem si den předem namočila (alespoň 16 hodin!) a následně uvařila a odendala požadované množství. Rozmixovala jsem s jahodama a žloutky. Vločky jsem rozmixovala na mouku a smíchala s proteinu a PDP. Nakonec jsem vyšlehala bílky do tuhého sněhu a vše spojila. Pekla jsem hodinku a půl na 150°C.
Jakmile je dortík upečený, necháme ho pořádně vychladnout a připravíme si krém. -> smícháme tvaroh s tofee kapkami (případně nějakým sirupem).
Korpus rozřízneme, pomažeme krémem, připlácneme, pomažeme vrchní část a nakonec dozdobíme jahůdkami. 
Dobrou chuť :))

Makra:
celý dort:                                                                    1/5
1702 kcal                                                               340 kcal
147 g B                                                                   29.4 B
177 g S                                                                   35,6 S
41 g T                                                                       8,2 T
36 g V                                                                       7.2 V