Sypké:
135 g kokosové mouky (1 hrnek)

137 g vanilkového proteinu (1 hrnek)
45 g čokoládového proteinu (1 odměrka)
12 g prášku do pečiva (1 balíček)
Mokré:
1 PL lněného semínka (vrchovatá) + 4 PL vody
381 g zralých banánů (3 velké)
304 g kokosového mléka
1 litr - 1.5 litru vody (bezlepkové mouky hodně sajou)
+
78 g čokolády nad 80%
Nejprve si připravíme pojítko z lněného semínka a vody.
Dále jsem si v míse smíchala mouky, prášek do pečiva, vanilkový protein.

450 g těsta jsem si přendala do druhé misky, přimíchala čokoládový protein a dala na dno košíčků.
K vanilkové směsi jsem přidala 3/4 nakrájené čokolády a vrstvila na čokoládovou vrstvu.
Nakonec jsem vše posypala zbylou čokoládkou.
Pekla jsem na 150°C 2 hodiny.
Dům vám krásně provoní cookies příchuť, takže doporučuji péct spíše dopoledne, protože po vytažení z trouby jsou k neodolání :)
