Tyto lívance mají miliardu variant. Chuť se odvíjí od příchuti proteinu. Takže fantazii se rozhodně meze nekladou. Tyto lívance mi velmi chutnají a jsou skvělá alternativa pro lidi, kteří banány nejí, jsou na ně alergický nebo prostě nemají žádný zralý po ruce.
Rozhodně se nejedná o žádný objev, podobný recept se může nacházet na další stovce internetových stránek, ale já ho sem i tak přidám, protože tyto poměry ingrediencí vyhovují mě.


1 hrnek pomletých vloček
1 čl lněného semínka pomletého
1/3 prášku do pečiva
1 odměrka proteinu
2 hrnky vody/mléka

(skořice, vanilka, perníkové koření, muškát, levandule,...)

Všechny sypké ingredience smíchám v misce, zaleji tekutinou a nechám alespoň 15 minut odstát. (Pokud nechám déle, doleju trochu vody, jelikož vločky vše dost nacucnou).
Pánev potřu kapičkou oleje a lžící tvořím lívanečky a smažím cca 2 minutky na mírném plameni z obou stran.


Nakonec dozdobím dle chuti.