Cukeťáček s toffee kešu krémem


Máte zahradu plnou cuket, už vám lezou pomalu i ušima, vyzkoušeli jste všechny možné recepty, ale ta velká okurka prostě neubývá?
Pak mám pro vás skvělé řešení!
V tomto chlebíku ji vůbec nepoznáte. 
Dodá těstu skvělou vláčnost a pomůže s objemem, tudíž není ani třeba oleje!



KORPUS
1 hrnek vloček
1 malá cuketka
1 odměrka čoko proteinu
1 PL kakaa
2 bílky
1 ČL prášku do pečení
až 1  hrnek vody

KRÉM
1 vanička odtučněného tvarohu
1 PL kešu másla
toffee kapičky
(javorový / rýžový sirup)
+
5g chia na ozdobu



Vločky jsem si pomlela na mouku a smíchala se všemi sypkými ingrediencemi. Přimíchala pořádně do sněhu vyšlehané bílky, rozmixovanou cuketu s 1/2 hrnkem vody a dala péct na 180°C do trouby na 45 minut.

Po vychladnutí jsem korpus rozřízla, a naplnila krémem, který jsem vytvořila ušleháním tvarohu s kešu máslem a toffee kapkami.




 VÝŽIVOVÉ HODNOTY
                     CELÝ CUKEŤÁČEK                                                               1/4
914 kcal                                                                       228.5 kcal
77g B                                                                              19g B
78g S                                                                             18.5g S
30g T                                                                               7.5g T
9g V                                                                               2.25g V