ZÁKLAD
1 hrnek vloček já použila jáhlové
(cca 80g)
(cca 80g)
2 odměrky čokoládového proteinu
(60g)
(60g)
3 hrnky vody
1 vejce
1 ČL kakaa
1 ČL skořice
1 ČL prášku do pečiva
3/4 kelímku cottage ligh
KRÉM
1 a 1/4 kelímku cottage light
2 hrušky
sladidlo dle chuti (zerro kapky, med, sirup,...)
já popužila vanilkové flavdrops
+ 1 hruška
skočice na ozdobu
Těsto je velice primitvní na přípravu.
1. Vločky jsem si umlela na mouku, smíchala se všemi sypkými ingrediencemi, promíchala pořádně s vodou a vejcem a nakonec jsem do těsta zamíchala cottage.
2. Rozkrájenou hruškou jsem poskládala těsto které jsem přelila do silikonové formy.
3. Nakonec jsem přelila krémem, jež jsem vytvořila rozmixováním dvou zralých hrušek a pár kapek flavdrops.
4. Dala jsem péct na 180°C na hodinku.
5. Po vychladnutí jsem přes síto posypala skořicí a přes noc dala uležet do lednice. Před podáváním jsem dozdobila plátky hruštičky.
Celý koláč: 1/6 koláčku
1233 kcal 205kcal
106g B 18g B
26g T 4gT
140g S 23g S
18g V 3g V
