Skořicové palačinky s letním ovocem


Ideální víkendová snídaně :) Kombinace rybízu se šmakounovým desertem, jablíčkem, skořicí a ostružin je famózní! Bála jsem se kyselé chuti, ale v dnešním horkém ránu po kardiu to bylo přesně to pravé, co jsem potřebovala!








7 PL celozrnné mouky
200-250 Ml vody
1 PL proteinu (já mám bez příchuti)
1 vejce
1 ČL  skořice
+
hrst rybízu
pár ostružin
rybízovo- angreštová marmeláda na ozdobu
čokoládový šmakoun
1/2 jablka
2 PL bílého jogurtu

Stejné jako u základního těsta. :)
Vajíčko rozkvrdláme v míse, přilijeme vodu a pořádně zamícháme. Po lžících přidáváme mouku a mícháme, aby nevznikly hrudky. Přidáme proteinový prášek. Těsto musí být polohusté, tak aby se dalo nalít na rozehřátou pánvičku, ale nebyla z toho břečka ani kaše.
Smažíme na nejnižší stupeň dokud se na první straně neobjeví bublinky.
Palačinky přeložíme na půl a namažeme šmakounem, vložíme 2 měsíčky jablíčka a znovu přeložíme. Takto opakujeme s dalšími palačinkami. Poté jen nazdobíme, přidáme jogurt, rybíz, ostružiny, zakápneme marmeládou a můžeme podávat.
Dobrou chuť! :)